CANTADA DE LA SOLIDARITAT 2012

5 02 2012

Unim les nostres veus per fer sentir cants de solidaritat. És el  punt de trobada anual des de fa 14 anys en què cantaires i públic s’uneixen en una tarda de diumenge per cantar i escoltar.

Participació festiva i alhora solidària la que ens apropa any rere any per fer sentir les veus, amb la il·lusió que arribin a tots els racons.

Ja fa anys que vivim temps difícils, tots ho sabem perquè ens toca més o menys de prop, sembla que sempre hagi estat així. Desitgem que aquesta festa sigui un clam per indicar que hi ha altres camins, si no hi  són els haurem d’inventar, haurem de buscar altres objectius, altres horitzons, per arribar a un temps millor.

Agraïm de tot cor la disponibilitat de les corals i dels seus cantaires, així com a totes les persones col·laboradores  que ens permeten gaudir d’aquesta festa.

Bona cantada!

DIUMENGE, 11 de març de 2012 a les 17.30 hores, a la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat,  Avda. Mare de Déu de Montserrat, 144 de Barcelona.

CORALS PARTICIPANTS:  Coral Esplai Sanllehy, Corals Nou Món i Airina, Coral Estelada, Cor Mar Ainur, Agrupació Coral Sanllehy, Coral Polifònica Guinardó, Coral Parc Vall d’Hebron i Coral de Súnion.

Preu entrada: Donatiu 5€.


Accions

Informació


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor