MEDALLA D’HONOR DE BARCELONA

25 01 2013

L’Ajuntament de Barcelona ha atorgat a Gresol una Medalla d’Honor de 2012 en reconeixement a la seva tasca. Aquesta distinció no hauria estat possible sense el recolzament de tantes persones que han cregut en els objectius de la nostra Associació i que han donat el seu suport al llarg de 24 anys.

Aquests premis d’Honor es van instituir l’any 1997 per commemorar el centenari de les agregacions dels municipis del Pla, una fita històrica per a la construcció de la Barcelona moderna.

El guardó, que ve a ser com un recordatori anual de la força i les virtuts de la societat civil barcelonina, de brillant tradició, reconeix els mèrits d’unes tasques realitzades desinteressadament per aquests homes, dones i institucions en els àmbits més diversos, però sempre amb el denominador comú de la vocació de servei a la col·lectivitat.

Cada any l’Ajuntament els atorga a vint-i-cinc persones o entitats que amb el seu treball diari mostren una clara vocació social i de servei als seus conciutadans. D’aquests, cinc guardons s’atorguen a proposta de la Comissió del Plenari, i els vint restants són dos a proposta de cada un dels districtes.

L’acte de lliurament de les medalles va tenir lloc el passat 27 de novembre de 2012 al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

Estem agraïts per aquest fet i donem les gràcies al nostre districte.

 


Accions

Informació


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor